Македонија

15 ноември, 2012

Андреј Миске ќе се ожени со штипјанка (Фото)

Иако веќе подолго време го нема на музичката сцена во Македонија, Андреј Миске го знаеме по неговите самостојни песни, но и соработките со Роберт Билбилов, Ноне Неделковска, Емилија Гиевска, Александар Тарабунов

Имено, деновиве одекна веста дека Миске ја побарал за жена неговата девојка Наташа Пешова од Штип, со која се во врска веќе четири години. Откако пред неколку дена ја побара нејзината рака, таа прифатила и сега веќе живеат заедно. Немаме фотографии од самиот чин, но подоцна добивме неколку од идните господин и госпоѓа Миске, кои ги направи Зоран Шеќеров. На новата брачна двојка им посакуваме многу љубов и среќа во брачниот живот!Врати се горе ↑