Аудио

13 јануари, 2013

Андреј Миске и тоа како „Се враќа!!!“

Изгледа дека Андреј Миске сака да надомести за сето време додека беше отсутен од музичката сцена, па во само неколку дена стигнаа дури две песни од него. Прво слушнавме зошто „Не ни е судено“, а сега е веќе и повеќе од сигурно дека почесто ќе ги слушаме неговата музика и глас, бидејќи како што вели самиот Миске, без музика не се живее! Во продолжение слушете уште едно комплетно авторско дело на Андреј, во кое јасно и гласно вели: еве ме назад, еве „Се враќам!!!“

 Врати се горе ↑