Аудио

5 ноември, 2013

Андреј Миске донесе нова „Одлука“

На почетокот на годинава Андреј Миске се врати на музичката сцена, а покрај неговите авторски материјали („Не ни е судено“, „Вози си го филмот“„Она е“ и „Се враќам“) се потпиша и како автор на песните „Никогаш сама“ од Никола Тренчевски и „Молитва“ со која Давид Темелков дебитираше на музичката сцена. По кратката пауза, Миске вчера ја претстави и својата нова песна, а темата насловена „Одлука“ можете да ја слушнете во продолжение.

 Врати се горе ↑