Свет

7 декември, 2012

„All I Want For Christmas“ на Мараја Кери со „детски“ аранжман

Пред извесно време можевме да го видиме интересниот настап на Кристина Агилера во шоуто на Џими Фелон, а овој пат со нешто поинакво ќе ја видиме и Мараја Кери. Имено, водителот на шоуто заедно со групата Д Рутс (The Roots) свират на детски инструменти, Мараја пее, а како пратечки вокали се јавуваат деца. Интересен настап во кој верувам дека ќе уживате, со оглед на тоа што „All I Want For Christmas“ е еден од најголемите празнични хитови кои се најслушани во овој период од годината.

 Врати се горе ↑