3 мај, 2013

Алиша Киз танцува во новиот видео запис „New Day“

Минатата недела Алиша Киз го претстави видео записот за дуетот со Максвел „Fire We Make“, а сега пристигнува уште еден сингл од нејзиниот актуелен албум „Girl On Fire“ . Станува збор за нумерата „New Day“, чиј видео запис е сниман во уличка каде што Алиша танцува, а вметнати се и сцени од настапи на концерти. Како изгледа тоа можете да погледнете горе.

 Врати се горе ↑