Видео

22 октомври, 2012

Алиша Киз е „Огнена девојка“

„Girl on Fire“ е насловот на песната чијшто видео запис неодамна беше објавен на нејзиниот официјален канал на интернет. Нумерата е првиот најавен сингл за истоимениот петти студиски албум кој треба да биден пуштен во продажба на 27ми ноември годинава. Албумот ќе содржи тринаесет песни, а за некои од нив ќе соработува со Џон Леџенд и Емели Санде. Во продолжение погледете го видео записот за насловната нумера.

 Врати се горе ↑