Македонија

16 декември, 2015

Александар Тарабунов секое утро го започнува со многу љубов

Александар Тарабунов често го гледаме на најпознатите македонски фестивали, каде секогаш промовира радио хит кој потоа се врти на нашите радио станици. Сепак, Тара е голем љубител и на храната, иако признава дека после музиката, која му е првата љубов, готвењето и вкусната храна секогаш го опуштаат и ужива во кујната.

Сепак, нашиот пејач открива дека ретко кога станува рано, па поради тоа готвењето и кујната ги остава за попладневните часови. Неговото утро започнува со вкусно и здраво мусли, а бидејќи нема доволно слободно време истото тоа да го направи дом, тој појадува во новиот Muesli Bar на Виталија, кој што се наоѓа во ТЦ „Лептокарија“. Александар признава дека откако постои ова прекрасно уреденото катче во нашата градска џунгла, секое негово утро започнува токму таму. Неговото омилено мусли е т.н. Love Muesli, кое освен што му ја дава потребната енергија за денот, му овозможува и уживање барем 10 минути во прекрасна атмосфера. Во ова љубовно мусли имаме мусли кранчи чоколадо, мусли кранчи банана, чоколаден корнфлекс, чоколадни капки, лешници, ореви, бадеми, чоко мока и обезмастено млеко во прав.

Зарем има поубав почеток на денот од вкусно љубовно мусли кое ќе ви даде енергија за целиот ден?

Пејачот во моментов е актуелен со хитот „Пеј брате мој“, кој го отпеа на годинешниот „Скопски фестивал 2015“ и чиј комлетен автор е Игор Џамбазов, а неодамна започна со снимање на нова песна.

Додека го очекуваме најновото музичко парче од Тара, уживајте со „Пеј брате мој“!

 Врати се горе ↑