Аудио

18 мај, 2017

Александар Тарабунов и Роберт Билбилов ги здружија силите за „Луд сум по тебе“

После одличната „Марија“, со која се натпреваруваше на „Скопски фестивал“ во 2014 година, Александар Тарабунов уште еднаш ги здружи силите со хитмејкерот Роберт Билбилов за новиот летен хит насловен „Луд сум по тебе“. Покрај познатиот пејач, кој во изминатиов период беше дел и од првиот македонски мјузикл во чест на Тоше, „Тајно моја“, во новата песна се слуша и саксофонот на Валентин Видовиќ, кој придонесува уште повеќе да полудиме по неа.

тараВрати се горе ↑