Македонија

20 декември, 2012

Александар Белов има нова песна

„Ме води љубовта“ е насловот на новата песна на Александар Белов која тој им ја подарува на својата публика по повод новогодишните и божиќните празници.  Песната всушност е македонската анплагд верзија на неговата „Све је лепше у двоје“, а авторскиот тим е ист: музика и аранжман Дарко Тасев, текст на Весна Малинова. Песната е снимена во студио Габроски. Во продолжение преслушајте ја.

 Врати се горе ↑