23 април, 2013

Акустична верзија на „Лудак као ја“ од Жељко Јоксимовиќ

По големиот успех кој го постигна со новиот сингл „Лудак као ја“, деновиве Жељко Јоксимовиќ ја претстави и акустичната верзија на песната, во која го придружува Ad Hoc Orkestar. Инаку, оваа песна е плод на обновената соработка со неговата поранешна девојка Леонтина Вукомановиќ, која е автор на музиката и текстот. Како звучи „Лудак као ја“ во акустична верзија, можете да слушнете и видите горе.

 Врати се горе ↑