Аудио

3 март, 2017

„Ai Dunia“ е новата песна на диџеј Харис

20-годишниот диџеј и продуцент од Прилеп, Харис (Хари Ристески), после издадената песна за српската издавачка куќа „Vandetta Records“, ни носи нова песна наречена „Ai Dunia“, која што излезе за француската издавачка куќа „Trap 13 Records“, односно „The Lucky Network“.

Се надеваме дека на многумина од Вас ќе ви се допаднат трап звуците, па уживајте во басовите на оваа нумера!Врати се горе ↑