Свет

8 јули, 2013

Адел доби восочна фигура во Мадам Тисо

Успешната британска пејачка Адел неодамна беше овековечена во познатиот музеј за восочни фигури, Мадам Тисо. Како што пренесува американскиот MTV, иако не ѝ се први, двете нови восочни фигури кои се претставени во музеите во Лондон и Амстердам се веројатно најдобро направени. За изработката на фигурите како пример е земен настапот на минатогодишното доделување на Греми наградите, а пејачката била воодушевена од неверојатната сличност: „Ова е страшно! Фигурите се навистина неверојатни, не можам а да не се разнежам кога ги гледам. Дури го погодија и точниот изглед на мојата брада.“

 Врати се горе ↑