Видео

24 ноември, 2015

Адаптирана македонска Пепелашка „На иста адреса“

После шестата гала вечер, натпреварувачите „На иста адреса“ се подготвуваат за следната гала, но работеа и на задачата да реализираат мјузикл од познатата приказна „Пепелашка“, како и антипод на „Снежана и седумте џуџиња“, односно лоша Снежана, добра маќеа, лош принц…

 

За да имаат уште подобри настапи на претстојната седма гала, Анета Качуркова сподели неколку совети и трикови со натпреварувачите, а за што станува збор дознајте во продолжение.

 Врати се горе ↑