Македонија

3 ноември, 2012

Аце НЛ ја прави само својата „ствар“

Момчето кое е член на Токсикологија, Аце НЛ го поготвува новиот албум со наслов „Љубов и разбирање“, чијшто датум за објавување е 21ви декември, аМојата Ствар’’ е новата автобиографско-раперска песна со која го најавува неговиот следен проект. Текстот на песната го потпишува самиот Аце НЛ, додека за продукцијата и аранжманот се погрижи Марко Наумовски (ММ).

Младиот и талентиран музичар изјави дека албумот изобилува со препозитивна енегрија и го има оној нов звук на новиот рап, има измешани стилови на музика и емоции. На албумот има 18 сосема нови и неиздадени песни, од кои 8 се со гостувања од македонската хип хоп сцена и естрада, како и од српската хип хоп сцена. Во продолжение слушнете ја „Мојата ствар“.

 Врати се горе ↑