Настани

19 јануари, 2016

4. издание на фестивалот „Земјотрес“ на 6 февруари во МКЦ

Чевртото издание на фестивалот на независна музика „Земјотрес“ ќе се одржи на 6 февруари во Младинскиот културен центар, а меѓу изведувачите што ќе настапат се најдоа диџеј Гоце Саф, „Фајтинг уиндмилс“, „Фанк шуи“, Горан Кан, „Џун“, „Новиот почеток“, „Пи-ем-џи колектив“, „Стестат“, Мирко Попов, „Смат“, „Спенк“, „Телемама“, „Гаврнмент“ и други.

Влезот за фестивалот е 100 денари, а почетокот е во 19 часот. Билетите во претпродажба ќе бидат пуштени утре, 20 јануари, во билетарницата на МКЦ.Врати се горе ↑