29 ноември, 2014

13-годишниот Трајче од Струмица воодушеви во „Ѕвездите на Пинк“

Жирито во емисијата „Ѕвездите на Пинк“ не можеше да најде доволно пофални зборови кога го слушна талентираниот Трајче Георгиев од Струмица, кој има само 13 години! Гоца Тржан, Јелена Томашевиќ, Хари Варешановиќ, Леонтина Вукомановиќ и Милан Станковиќ воодушевено аплаудираа додека малиот Трајче ја иведуваше баладата „When I Was Your Man“ од Бруно Марс, а како изгледаше сето тоа можете да видите горе.

 

 Врати се горе ↑